Hoe de jongensdroom van een 9-jarige werkelijkheid werd

Sprankelende oogjes van een mannetje van 9 jaar, met liefde voor motorcross, heeft gezorgd dat van 28 t/m 30 december het Autotron in Rosmalen wordt omgetoverd tot het Mekka van SuperCross Brabant. Daan Verhoeven, de jongste zoon van organisator Bas Verhoeven zeurde al enkele maanden bij zijn vader om dit evenement. Bas, die samen met compagnon Lone Vonk, al acht jaar als V2 Facility sportevenementen organiseren, raakte door de hobby van zijn beide zonen toch ook enthousiast over deze spectaculaire tak van de motorsport.

De interesse in events en het houden van sport hebben ertoe geleid dat V2 Facility zich geroepen voelde tot actie over te gaan. Bas en Lone staan vooral bekend in de organisatie van paardensport evenementen zoals Indoor Brabant, CSI Eindhoven en KWPN Hengstenkeuring. Maar ook bij het grastennistoernooi Libéma Open en EK Veldrijden is het tweetal betrokken. De Giro d ‘Italia welke drie etappes kende in Gelderland werd mede verzorgd door V2 Facility uit het Brabantse Helvoirt.

De prettige samenwerking die V2 Facility al jaren heeft met Libéma en de fantastische accommodatie Autotron heeft ertoe geleid dat SuperCross Brabant daadwerkelijk gerealiseerd wordt.

De mooiste hal van Nederland kent zelfs in lege toestand een warm ontvangst. Het is een extreem sfeervolle hal met de mooiste faciliteiten. Officials van KNMV, motorrijders en ook circuitbouwer Freddy Verherstraeten zijn helemaal enthousiast over de accommodatie en de mogelijkheden die het biedt. Het evenement zal professioneel worden opgezet, waarbij de kennis en ervaring van de organisatie bij grootse evenementen absoluut wordt gebruikt en daarbij is niets onmogelijk.

Uitstraling, sfeer, topsport en gemoedelijke Brabantse gezelligheid zullen de ingrediënten zijn van de nieuwe SuperCross. Het publiek kan genieten van sport en zal het optimaal beleven doordat men o.a. vanaf de vide alles perfect kan volgen. Daarnaast is het zelfs mogelijk om midden in het circuit te staan en de sporters dus letterlijk om zich heen te zien en horen rijden.

SuperCross Brabant zal gehouden worden met het slogan van V2-Facility:

Uw evenement is onze Sport

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.